Művek beadása

Hírek Művek beadása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Tornyai János Múzeum tájékoztatja a meghívott művészeket, hogy az 59. Őszi Tárlatra Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Galériában 2012. július 16-tól július 20-ig 9 órától 16 óráig, valamint Budapesten a Műcsarnoknál 2012. július 23-án. hétfőn 10 órától 15 óráig nyílik lehetőség a művek beadására, a letölthető jelentkezési lappal együtt. A meghívott művészek hagyományos postai úton kapják meg a felkérést, így az itteni megjelenés tájékoztatásnak tekintendő.

Művek beadása az 59. Vásárhelyi Őszi Tárlatra

A meghívott művészeknek az alábbi helyszíneken és időpontban nyílik lehetőségük alkotásaik beadására az 59. Vásárhelyi Őszi Tárlatra:

A beadás helye és ideje:

Alföldi Galéria (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 8.)
Szőnyi utca felőli bejárat (gépjárművel is be lehet állni az udvarra)
2012. július 16-tól július 20-ig, hétfőtől-péntekig
9 órától 16 óráig (pénteken 9 órától 12 óráig)

Műcsarnok (1146 Budapest, Dózsa György u. 37.)
2012. július 23-án, hétfőn
10 órától 15 óráig.
Megnézem a térképen

A szervezők tisztelettel megkérik a kiállításra jelentkező művészeket, hogy az átvételi eljárás megkönnyítése és gyorsítása érdekében az alább letölthető Jelentkezési lapot olvashatóan kitöltve hozza magával a műalkotások beadásakor, és akinek e-mail lehetősége van, beadásra szánt műveinek címét és adatait a titkarsag@tjm.hu e-mail címre is küldje meg.

Kérjük, hogy egyetlen műalkotás mérete se haladja meg a 150×180 cm-t, hiszen az általunk igénybevett szállítójárműnek ekkora a belmérete. A biztonságos szállítás érdekében kérjük a műveket csomagoltan, szállításra kész állapotban beadni, s a csomagoláson feltüntetni az alkotó nevét és a mű(vek) címét.

A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le word illetve pdf formátumban.

 

» Hírek » Művek beadása

2015-08-01

Comments are closed.

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás